Yritys

Business Runs on IP® -koulutuksen tavoitteena on auttaa sinua yhdistämään yrityksesi aineeton pääoma osaksi liiketoimintaasi ja riskienhallintaasi. Kurssiemme kantava teema on yrityksen arvon tunnistaminen, varmistaminen ja maksimointi sekä kansainvälisesti toimivan yrityksen kilpailukyvyn vahvistaminen. Koulutustoimintamme on aiemmin keskittynyt yrityskohtaisesti toteutettuihin työpaja- ja koulutustoimeksiantoihin. Haluamme nyt tuoda tämän liiketoiminnan ehdoilla toteutetun koulutusosaamisemme osaksi avointa koulutustarjontaa. Kouluttajina toimivat päivittäisen asiakasrajapinnan haasteissa toimivat asiantuntijamme.

Business runs on IP® -koulutus on suunnattu henkilöille, jotka vastaavat liiketoimintojen kehittämisestä, tuotekehityksestä, markkinoinnista, kilpailijaseurannasta tai ovat muutoin kiinnostuneita saamaan käytännönläheisen kuvan immateriaalioikeusjärjestelmän tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista liiketoiminnassasi.

Koulutusohjelmamme avulla opit hyödyntämään immateriaalioikeusjärjestelmän työkaluja liiketoiminnassasi. Kurssimme sisältävät runsaasti käytännön esimerkkejä teollisoikeusjärjestelmän hyödyntämiseen liiketoiminnassa sekä suojamuotona että tietolähteenä. Koulutuksessa saatava käytännönläheinen tietotaito on erityisen tärkeää yrityksissä, jotka jo toimivat tai suunnittelevat toimivansa kansainvälisillä markkinoilla.

Koulutusta lähellä sinua! Koulutustarjontamme kattaa useat paikkakunnat Suomessa sekä Pietarissa, Venäjällä. Toivomme koulutuksen sovittamisen omaan aikatauluusi olevan siten helpompaa!

Business Runs on IP® -koulutuksen toteuttava Boco IP Oy Ab on immateriaalioikeuksiin erikoistunut, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon teollisoikeuskonsultti ja kouluttaja. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus yritys- ja tuotekehityksen asiantuntijatehtävistä. Periaatteemme on luottamuksellinen, henkilökohtainen ja joustava palvelu — jo vuodesta 1928!

Business Runs on IP

Business runs on IP® -koulutus on suunnattu liiketoiminnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä tuotekehityksestä ja tuotemarkkinoinnista vastuussa oleville henkilöille.

Linkit

Yritys
Koulutukset
Aikataulut ja hinnat
Ilmoittaudu

Tilaa kuukausikirjeemmeVastaa kuukauden kyselyyn!
Uusimmat uutiskirjeet